16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Dutch Pork & Poultry Expo maakt hoofdthema’s bekend voor editie 2024: Toekomst van de Varkens- en Pluimveesector, Diergezondheid en Smart Animal Farming

Dutch Pork & Poultry Expo maakt hoofdthema’s bekend voor editie 2024: Toekomst van de Varkens- en Pluimveesector, Diergezondheid en Smart Animal Farming

DEN BOSCH / HARDENBERG – Beursorganisator Easyfairs Nederland maakt bekend dat de twee nationale vakbeurzen Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo per direct samen doorgaan onder de naam Dutch Pork & Poultry Expo. Ook de datums en de locaties voor 2024 en 2025 zijn nu bekend gemaakt. In de even jaren vindt Dutch Pork & Poultry Expo plaats in Evenementenhal Hardenberg en in de oneven jaren in de Brabanthallen in Den Bosch.

“Deze beslissing is genomen op basis van gesprekken met exposanten en bezoekers. Er zijn aan hen verschillende mogelijkheden voorgelegd en samen met de sector is er gekozen voor deze opzet. Door de keuze om Dutch Pork & Poultry Expo ook in Hardenberg te laten plaatsvinden, bedienen we ook de noordelijke provincies en de Duitse grensregio’s in de behoefte aan een beurs in de regio. Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst, waar Dutch Pork & Poultry Expo het enige platform voor de sector zal zijn”, zegt Lucas van’t Hof namens Easyfairs Nederland.

Met deze bekendmaking is duidelijk geworden dat de eerstkomende editie van Dutch Pork & Poultry Expo op 16 en 17 oktober 2024 is in Evenementenhal Hardenberg. De volgende editie van Dutch Pork & Poultry Expo in de Brabanthallen in Den Bosch is op 15 en 16 oktober 2025. In de komende periode gaat het beursteam aan de slag met de vernieuwing van het concept. Ook wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de vernieuwde plattegrond en deze wordt binnenkort bekend gemaakt.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top