16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo klaar voor eerste combi-editie in Brabanthallen

Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo klaar voor eerste combi-editie in Brabanthallen

DEN BOSCH – De twee nationale vakbeurzen Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo vinden op dinsdag 14 en woensdag 15 februari 2023 voor het eerst gelijktijdig plaats in Brabanthallen in Den Bosch. Het zijn de enige beurzen in Nederland die zich specifiek richten op de pluimvee- en varkenssector en door de combinatie vormen ze een compleet platform. Er is op de beurs een Innovatie Zone, een kennisprogramma en er presenteren zich verschillende verenigingen en stichtingen.

De Nederlandse agrarische sector is de meest innovatieve ter wereld. Daarom bieden Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo een podium aan deze vernieuwende bedrijven. Tijdens de beurs zijn alle innovaties te bekijken op de zogeheten Innovatie Zone. Bezoekers kunnen online hun stem uitbrengen of op de beurs door met hun Smart Badge te stemmen op de innovatie die hen het meeste aanspreekt. Op basis hiervan wordt de publieksprijs uitgereikt. Deze uitreiking is op de tweede beursdag.

Het kennisprogramma van Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo bereidt de bezoeker voor op de toekomst. De eerste beursdag wordt afgetrapt met een openingssymposium onder leiding van Nieuwe Oogst en daarnaast gaat het kennisprogramma in op actuele vraagstukken zoals ‘Hoe gaan we slim en rendabel naar een emissieloze landbouw?’ en ‘Hoe ziet de keten van de toekomst eruit?’ Het volledige kennisprogramma is te vinden op de websites van beide beurzen.

Verder zijn tijdens de beurs diverse actieve stichtingen aanwezig met hartverwarmende en mooie initiatieven, waaronder Big Challenge, ZOB (Zorg om Boer en Tuinder) en LeerpleinKPV. Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo zijn beide op dinsdag 14 en woensdag 15 februari van 14.00 tot 22.00 uur te bezoeken in Brabanthallen in Den Bosch. Voor meer informatie: www.dutchporkexpo.nl en www.dutchpoultryexpo.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top