16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

VKON

Over ons

Het Beste Idee van Varkensland is: een podium om alle goede ideeën en innovaties verder te laten reiken dan alleen de keukentafel of het eigen boerenerf. HBIVV biedt een dynamische omgeving, waar iedereen met zijn of haar goede idee voor de varkenshouderij zich kan melden. Niet alleen zijn de bekroonde ideeën van Varkensland ontwikkeld tot veelbelovende projecten, ook niet-winnende finalisten worden actief ondersteund bij het uitwerken van hun ideeën tot toepasbare innovaties.

Nieuws

Reichen Sie Ihre Idee ein!

Dien jouw idee in!

Hier kun je nu al jouw idee kwijt. De ideeënbus voor de achtste editie van Het Beste Idee van Varkensland is nog niet open, die opent 1 juni 2023. Tot die tijd kun je je innovatieve idee hier kwijt!

Lees meer »
Nieuwspagina

Nieuwspagina

Blijf op de hoogte van het nieuws vanuit VKON via https://www.vkon.nl/actueel/ of door je aan te melden voor onze nieuwsbrief https://www.vkon.nl/nieuwsbrief/

Lees meer »

Vacatures

Stage bij VKON voor een toekomstbestendige varkenshouderij

Stage bij VKON voor een toekomstbestendige varkenshouderij

Vanaf maart 2023 hebben we een plek vrij voor een enthousiaste en leergierige student(e).

Heb jij affiniteit met de varkenssector en wil jij graag meewerken aan projecten die in de sector en/of op boerenbedrijven spelen? Ben jij een aanpakker die met de voeten in de klei ons team wil komen versterken? Dan zoeken wij jou!

Wat ga jij doen tijdens je stage?

Als onderdeel van het team ben jij net zoals je collega’s breed inzetbaar. Je werkt mee in diverse projecten vanuit de varkenshouderij en helpt mee met het organiseren van kennisdelingsactiviteiten. Laat je creativiteit de vrije loop en werk mee aan de praktische ontwikkelingen binnen de varkenshouderij. Binnen jouw stage bevind jij je zowel op kantoor als op het boerenerf. Lees verder https://www.vkon.nl/vacatures/

Bekijk vacature »

Contact informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top