16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Waarom deelnemen

Waarom deelnemen aan Dutch Pork & Poultry Expo?

Deelname aan Dutch Pork & Poultry Expo biedt je de unieke kans om jaarlijks jouw producten/diensten, kennis en oplossingen in de kijker te zetten. Daarbij ben je het hele jaar door, dus voor, tijdens en na de beurs zichtbaar binnen jouw doelgroep door jouw online profiel op de website van Dutch Pork & Poultry Expo.

Voor de komende editie van Dutch Pork & Poultry Expo wordt een kennisprogramma opgezet met de meest actuele thema’s uit de sectoren. In 2024 zijn de thema’s: De Toekomst van de Varkens- & Pluimveehouderij, Diergezondheid en Smart Animal Farming.

Presenteer jouw producten en deskundigheid

De belangrijkste reden van bezoek aan Dutch Pork & Poultry Expo is noviteiten en trends ontdekken. Toon als exposant jouw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche

Relaties versterken én uitbreiden

Tijdens de vakbeurs versterk je jouw bestaande relaties en breid je je netwerk uit. Ontmoet de hele sector in slechts 2 dagen tijd.

Toekomstgericht

Dutch Pork & Poultry Expo bereidt de bezoeker voor op de toekomst. Tijdens de beurs staan actuele thema’s zoals de toekomst van de varkens- & pluimveehouderij, diergezondheid en Smart Animal Farming centraal.

Aftermovie Dutch Pork & Poultry Expo 2023

De eerste editie van de samenvoeging van Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo is op 14 en 15 februari 2023 positief ontvangen. Bijna 6.000 professionals uit de varkens- en pluimveesector kwamen samen. Benieuwd naar de aftermovie en foto’s van deze twee dagen? Bekijk het hier!

Scroll naar top