16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Exposant aan het woord: AgroNovo

Exposant aan het woord: AgroNovo

In de professionele veehouderij streeft AgroNovo naar een proactieve aanpak van diergezondheidsproblemen. “Dit doen wij door ontwikkeling en verkoop van wetenschappelijk onderbouwde producten en concepten voor de veevoederindustrie, dierenartsen en veehouders in de Benelux. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met kennis en advies voor het creëren van een gezonde veestapel,” legt Gino uit. Deze synergetische aanpak leidt tot reductie van het antibioticagebruik en een beter rendement. Wij spraken met Gino Totté en Johan van der Elsen om meer te weten te komen over hun deelname aan Dutch Pork & Poultry Expo 2024.

Innovatieve producten voor diergezondheid
AgroNovo onderscheidt zich door het aanbieden van innovatieve producten ter ondersteuning van diergezondheid, waaronder Pork Energy Drink, NovoVital, Complex Poultry, Lithofeed en NovoRine. De doelgroep die ze willen bereiken zijn o.a. alle varkenshouders en pluimveehouders.

Toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen
Op de vraag welke ontwikkelingen en uitdagingen er gezien worden in de toekomst op het gebied van diergezondheid, antwoordt Gino: Er zijn nog voldoende uitdagingen in de sector om preventieve verbeteringen aan te brengen waardoor het gebruik van antibiotica verder omlaag kan. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de colostrumopname bij pasgeboren biggen en het verbeteren van de ontwikkeling van de darm bij biggen na de geboorte en direct na spenen. Ook bij pluimvee zijn er mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen, zoals bijvoorbeeld bij coccidiose.

Bijdragen aan een gezonde sector
“Wij zijn sterk in de ontwikkeling van nieuwe producten en het in de markt introduceren van deze producten. Op deze manier willen wij bijdragen aan een gezonde varkens- en/of pluimveesector.” zegt Gino.

Deelname aan Dutch Pork & Poultry Expo 2024
AgroNovo heeft zich aangemeld voor Dutch Pork & Poultry Expo 2024 om de nieuwe producten van AgroNovo te introduceren in de varkens- en pluimveesector. Tijdens deze deelname stellen zij de volgende producten centraal: Pork Energy Drink, NovoVital, Complex Poultry, Lithofeed en NovoRine.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top