16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Exposant aan het woord: Boon techniek

Exposant aan het woord: Boon techniek

Boon Techniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Barneveld. Het bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de agro- en elektrotechniek. Samen met hun klanten kiezen zij voor kwalitatief hoogwaardige technieken en oplossingen voor de lange termijn. Van elektra, automatisering, ventilatie tot aan duurzame technieken zoals zonnepanelen en warmteterugwinning, Boon Techniek draagt bij aan een beter leefklimaat. Wij gingen in gesprek met Marloes van den Hoff, om meer te weten te komen over hun deelname aan Dutch Pork & Poultry Expo.

Expertise in Agrotechniek

BoonTechniek werkt nauw samen met diverse bedrijven. Onder andere pluimveebedrijven, melkveebedrijven en geitenhouderijen. Het bedrijf installeert en monteert elektrotechnische systemen voor elk type bedrijf. Ze verzorgen de montage van onder andere ventilatiesystemen, elektra, automatisering zelf. De ventilatiegordijnen leveren ze ook aan een groot aantal dealers door heel Nederland en Duitsland. Zonnepanelen worden geplaatst op zowel agrarische bedrijven als industriële bedrijven. Marloes vertelt: “Met onze ruime ervaring in de energietechniek biedt Boon Techniek oplossingen voor energieopslag, automatisering en zonnepanelen. In de agrotechniek werken we met ventilatiesystemen, luchtwassers en stalverlichting.” Ze vervolgt: “Waar Boon Techniek ooit mee begonnen is, zijn wij nog steeds actief: industrie- en stalgordijnen. We bieden verschillende systemen aan.”

DCIM100MEDIADJI_0093.JPG

Klantgerichte benadering

Klanten kiezen voor Boon Techniek omdat het bedrijf in nauw en persoonlijk contact staat én blijft. Vanaf het begin is er nauw contact met de klanten. Ieder bedrijf is anders dus wordt er echt geluisterd naar de wens, er wordt meegedacht en er worden adviezen gegeven. Klanten kunnen rekenen op vakmensen die verstand van zaken hebben. De oplossingen zijn structureel en kwalitatief hoog; ‘wij gaan voor de lange termijn’.

Innovatie en Duurzaamheid

Boon Techniek is steeds bezig met innovaties. Wanneer er door middel van technische ontwikkelingen een bedrijf duurzamer en efficiënter presteert is het doel behaald. Het is belangrijk dat de techniek zich iedere dag blijft ontwikkelen. Daarbij zijn ze toonaangevend in het verbeteren van processen in bedrijven en stallen. Dankzij bedrijfsautomatisering zoals klimaatcomputers en sensoren verbeteren de bedrijfsresultaten en het leefklimaat van het vee. Klanten kunnen door deze slimme technieken efficiënter, duurzamer en winstgevender werken.

38d86be5faf265f634d794cd60e468e6e18a2d88

Succesvolle beursdeelname en innovatieve presentaties

“We kijken terug op een goed bezochte beursdeelname waarbij we veel bezoekers vertelden over onze diensten en mogelijk duurzame investeringen. Op de Dutch Pork & Poultry Expo kunnen wij aan een breed publiek onze producten laten zien en netwerken. Onze kennis kunnen we delen met zowel bestaande als nieuwe klanten.”

Tijdens Dutch Pork & Poultry Expo 2024 presenteert Boon Techniek diverse elementen. Een belangrijk aspect is duurzaam investeren in energieopslag; overtollige energie kan worden opgeslagen met batterijen en op elk gewenst moment weer worden gebruikt. Daarnaast is er veel aandacht voor de ‘slimme omvormer’. Door middel van het slim aansturen van omvormers kan energie zo efficiënt mogelijk worden ingezet.

Ook laten zij het één en ander aan LED-verlichting zien, verlichting die langer mee gaat dan standaard TL verlichting, is voordeliger en de armaturen worden niet heet bij defecte lamp. Verlichting heeft een grote invloed heeft op de groei en gezondheid van vee. Er worden verschillende gordijnsystemen gepresenteerd, waarbij klanten de mogelijkheid hebben om onze diverse systemen via een showmodel te bekijken.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top