16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Exposant aan het woord: Het Anker

Exposant aan het woord: Het Anker

Kuikenbroederij en pluimveebedrijf Het Anker B.V. is opgericht in 1967. Het is een familiebedrijf waarin gewerkt wordt met korte lijnen, hierdoor kan er effectief en efficiënt gewerkt worden. Het Anker is erop gericht om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in het broeden, opfokken en verkopen van 17-weekse leghennen. Naast een aantal eigen opfok- en legbedrijven werkt Het Anker samen met sectorbedrijven in zowel binnen als buitenland. Wij spraken met Gerwin van den Hatert om meer te weten te komen over hun deelname aan Dutch Pork & Poultry.

Goede leghennen en verschillende rassen
De doelgroep van Het Anker zijn klanten waar het bedrijf kuikens of hennen voor volière-, scharrel of koloniehuisvestingssystemen aan kan leveren. Ook levert het bedrijf gangbare en biologische hennen. Een van de belangrijkste activiteiten waar het Anker zich mee bezig houdt is de verkoop van jonge leghennen aan legpluimveehouders in binnen- en buitenland. ‘We doen er dan ook alles aan om onze klanten goede leghennen af te leveren’, zegt Gerwin.

Het Anker biedt verschillende soorten rassen aan. In overleg met de klant wordt er een keuze gemaakt voor het soort ras. Voorbeelden zijn Dekalb wit, Isa Brown of Bovans Brown. Het Anker houdt de productiegegevens bij van veel koppels hennen, hierdoor beschiktken zij over gegevens die kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Samenwerken voor het beste resultaat
Door intensief te werken met de klanten werkt Het Anker aan een optimaal resultaat. ‘Een optimaal resultaat houdt voor ons in: de beste technische resultaten in combinatie met een prettige samenwerking. Onze brede expertise en lange ervaring op veterinair gebied zetten we graag in om het bedrijfsresultaat van de afnemer te verbeteren’, legt Gerwin uit.

Dutch Pork & Poultry Expo
Tijdens de beurs, zet Het Anker zich in om producten en diensten te presenteren aan de pluimveesector. Gerwin kijkt tevreden terug op de recente beursdeelname: “Het is mooi dat de bezoeker de kans krijgt om in contact te komen met verschillende experts, kennispartners en collega’s uit de sector.” Dutch Pork & Poultry Expo 2024 Hardenberg is voor Het Anker qua locatie en historie belangrijk. De locatie wordt al vele jaren goed bezocht door pluimveehouders uit binnen- en buitenland. In het buitenland met name Duitsland vanwege de ligging.

Centraal staan de klanten tijdens aankomende beursdeelname. Op de beurs ontvangt Het Anker de bezoeker graag met een kopje koffie. Daar gaan ze graag in gesprek over de samenwerking en bijvoorbeeld geleverde producten en diensten.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top