16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Cobb Europe B.V.

Cobb Europe B.V.

Cobb Europe B.V.

Over ons

Cobb-Vantress, Inc. is een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf voor pluimvee dat zich bezighoudt met de productieverbetering en verkoop van fokdieren voor vleeskuikens. Cobb is ‘s werelds oudste fokbedrijf voor vleeskuikens. Cobb, opgericht in 1916, is uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van fokdieren voor vleeskuikens met distributie in meer dan 120 landen. Cobb heeft bijgedragen aan de dynamische efficiëntie en groei van een industrie die kip heeft omgevormd tot een economisch betaalbare gezonde eiwitbron voor veel van de meer dan 7 miljard mensen in de wereld.

De Cobb500 presteert consistent in alle groeiomstandigheden. Cobb Selection-programma’s hebben de nadruk gelegd op leefbaarheid, voerefficiëntie en vleesconversie als hoge prioriteiten bij de ontwikkeling van de Cobb500, terwijl ze ook de gezondheid en het welzijn van onze vogels blijven verbeteren. Beide kenmerken maken de Cobb500 tot ‘s werelds meest succesvolle vleeskuikenpakket.

Efficiënte voerconversie en uitstekende groeisnelheid dragen bij aan het doel van de klant om de totale kosten van vleeskuikens op het marktgewicht te bereiken. Cobb behaalt de laagste kosten voor het produceren van een kg vlees op markten over de hele wereld.

De Cobb500 heeft de beste uniformiteit in de markt. Hogere uniformiteit betekent meer vogels binnen productgewichtsbereiken. De Cobb500 is een competitieve fokker die zowel uitstekende eieren als kuikens levert

Herveld, in Nederland, is de thuisbasis van Cobbs ultramoderne onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteit.
Een aanhoudende focus op toegepast onderzoek heeft de toepassing van instrumenten voor genetische verbetering in veel veehouderijen bevorderd. Cobb’s onderzoek dat zich richt op opkomende technologie is gericht op het verbeteren van welzijn, kwaliteit en prestaties binnen de vleeskuikensector door middel van fokbeslissingen.

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top