16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Looop B.V.

Looop B.V.
Looop B.V.

Looop B.V.

Over ons

Looop, gevestigd in Venlo (NL), is een onafhankelijke (kennis)partner voor verwaarding van bijproducten afkomstig uit de levensmiddelen-, dranken- en fermentatie-industrie. Het portfolio bevat veelzijdige bijproducten uit granen, maïs en andere organische grondstoffen, die kunnen worden gebruikt als hoogwaardige ingrediënten voor dier- en veevoeding, als hernieuwbare energiebronnen en voor de productie van innovatieve biobased producten. Met het verwaarden van organische bijproducten streeft Looop naar een volledig circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

Nieuws

Vacatures

Product Manager Pigs

Bij Looop zijn we op zoek naar een gedreven, proactieve en commerciële Product Manager Pigs. Je maakt deel uit van het verkoopteam, waarbij je voornamelijk bezig met het vinden van nieuwe afzetmogelijkheden voor onze bijproducten.

In deze veelzijdige rol houd je je voornamelijk bezig met beter verwaarden van onze bijproducten in de veehouderij. Je dagelijkse taken omvatten het verbeteren van de marges en de strategische distributie van onze producten naar verschillende afnemers.

Ben je enthousiast?
Heb je een vraag over de vacature? Joost van de Wijgert, Sales Manager, beantwoord graag al jouw vragen. Je kunt hem bereiken via: +316 53 19 21 89.

Wil je direct solliciteren?
Stuur een e-mail met je CV met foto en motivatiebrief naar hr@looop.company.

Bekijk vacature »

Contact informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top