16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Plukon Food Group

Plukon Food Group

Plukon Food Group

Over ons

Plukon Food Group is een innovatieve speler in de Europese voedingsmiddelenindustrie en levert gevogelte, maaltijden en salades, maaltijdcomponenten en alternatieve proteïnen aan toonaangevende Europese foodpartners. Met momenteel 34 vestigingen verspreid over zes landen en werk voor zo’n 9.500 mensen, spelen we een leidende internationale rol in het vertalen van klantbehoeften naar innovatieve producten, concepten en agrarische oplossingen. Plukon produceert gezond en gevarieerd voedsel voor miljoenen Europese inwoners dat betaalbaar, toegankelijk en gemakkelijk te bereiden is. Ons motto is ‘Think Fresh. Act Fresh. Make Fresh.

Het is onze missie om verantwoorde voeding te leveren met duurzaam geproduceerde ingrediënten en met de focus op de langetermijnbehoeften van dieren, het milieu en natuurlijk mensen. Samen met onze retailpartners en foodserviceklanten werken we voortdurend aan innovatieve producten en creëren we vers, gezond en gemakkelijk voedsel.

Producten

Nieuws

Vacatures

Assistent Bedrijfsleider

Voor Broedveen BV, gevestigd te Gasselternijveenschemond, en onderdeel van de Plukon Food Group, zijn we op zoek naar een Assistent bedrijfsleider. Heb jij leidinggevende ambities en wil jij werken voor de grootste vermeerderaar in Nederland , lees dan verder!

Bekijk vacature »

Contact informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top