16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

VERBA

VERBA
Verba B.V.

VERBA

Over ons

VERBA: Hoogwaardige voeroplossingen voor varkensbedrijven

VERBA richt zich op het produceren van biggenkappen, biggencabines, vloerverwarmingselementen en voerbakken voor biggen, varkens en zeugen. Onze voerbakken bieden een uitstekende voederconversie en verminderen voermorsing, wat ze een waardevolle investering maakt voor elke varkenshouder.

Verminderde voerkosten met VERBA Voerbakken

Jaarlijks gaat er een groot vermogen aan varkensvoer door een voerbak. Het is daarom belangrijk om voerkosten te beheersen met voerbakken van hoge kwaliteit. Met ruim 50 jaar ervaring weten wij dat de juiste voerbak de beste investering is. Onze voerbakken verminderen voervermorsing, bieden een optimale voederconversie en voorkomen dat voer in de mestput terechtkomt.

Grootste assortiment voerbakken voor varkens

Wij bieden voerbakken voor elke levensfase en voersoort van het varken, samen met bijpassende drinkbakken. Dit maakt ons assortiment voerautomaten het grootste ter wereld. We kunnen voor iedere situatie een objectief advies geven.

Zorgvuldig afgewerkte voerbakken voor veiligheid en hygiëne

Onze voerbakken zijn zorgvuldig afgewerkt om verwondingen bij varkens te voorkomen, wat helpt infecties en onnodig medicijngebruik te verminderen. Anti-morsranden en -spijlen bieden een optimale voederconversie (FCR) en verminderen verspilling.

Nauwkeurige en eenvoudige afstelling

Onze voerbakken zijn eenvoudig en nauwkeurig af te stellen. Als ze eenmaal goed staan, hoeven ze zelden opnieuw te worden afgesteld, wat consistentie en minder arbeidstijd oplevert.

Lichte binnenzijde voor betere hygiëne

Onze voerbakken hebben een lichte binnenkant, meestal wit of RVS, wat meer licht in de voerbak brengt en varkens uitnodigt om te eten. Dit verbetert de voeropname en draagt bij aan een betere hygiëne in de stal. Het schoonspuiten gaat sneller en je ziet direct of alles goed schoon is, wat tijd en arbeidskosten bespaart.

Duurzaamheid voorop

Sinds 1971 staat VERBA bekend om zijn toewijding aan hygiëne, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid in varkensvoerbakken. Onze voerbakken worden gemaakt van gerecycled kunststof en roestvast staal 304, wat bijdraagt aan duurzaamheid en stevigheid. Al het afval dat tijdens het productieproces ontstaat, wordt zorgvuldig verzameld en gerecycled. Onze productiefaciliteiten draaien op meer dan 1.150 zonnepanelen.

Hoogwaardige materialen en verminderde CO2-uitstoot

Wij selecteren onze leveranciers strikt uit Nederland en Duitsland om hoogwaardige materialen te garanderen en CO2-uitstoot te verminderen. Bij VERBA ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid, ondersteund door een garantie van 7 jaar op veel van onze producten.

Investeren in de toekomst

Investeren in VERBA’s voerbakken, troggen en voerautomaten betekent investeren in de toekomst van je varkenshouderij en het milieu. Onze veelzijdige voerbakken en voerautomaten garanderen optimale prestaties en duurzaamheid in elke stalomgeving.

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top