16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Vereijken Hooijer B.V.

Vereijken Hooijer B.V.

Vereijken Hooijer B.V.

Over ons

Wij zijn van mening dat het succes van een varkenshouder begint in de kraamperiode. De eerste dagen van een big is de meest cruciale periode voor de gezondheid, vitaliteit en groei van een varken. Daarom hebben wij in 2018 gekozen voor een diepgaande specialisatie naar de kraamfase en de daarbij passende kraamsystemen.

Sinds 2019 werken wij met de Franse coöperatie Cooperl in een Joint-Venture om meer waarde te creëren voor varkenshouders wereldwijd.

Nieuws

Vacatures

Key accountmanager

Als Key accountmanager bij Vereijken ga je op pad om onze kanten en distributeurs te managen met de verkoop van onze producten, nieuwe projecten op te halen, innovatie te borgen en om de internationale accounts te beheren. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat ons distributienetwerk uitbreidt. Met jouw commerciële inzicht zie je kansen liggen en weet je hier ook naar te handelen. Jij zet alle nodige acties in een heldere planning en houdt het overzicht. Jij controleert offertes en zorgt ervoor dat je collega’s een goede overdracht ontvangen. Jij helpt onze klanten future proof te zijn.

Bekijk vacature »

Contact informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top