16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Countus en familiebedrijven: een jas die past

Countus en familiebedrijven: een jas die past
Countus Accountants + Adviseurs

Countus en familiebedrijven: een jas die past

Een familiebedrijf is iets moois. Familiebedrijven leveren bovendien een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Binnen deze bedrijven spelen vaak tal van vraagstukken waarin privézaken samengaan met de bedrijfsvoering.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ondernemers schakelen dagelijks onze adviseurs in voor verschillende vraagstukken. Waar het jarenlang vanzelfsprekend was dat wij hulp bieden op het gebied van financieel, fiscaal, juridisch, zien wij nu een verschuiving plaatsvinden naar familiebedrijven. De afgelopen jaren hebben onze adviseurs ook een rol in de begeleiding van processen binnen bedrijven en familie. Vanuit de behoefte om een goede samenwerking te behouden of te creëren. De behoefte neemt toe wanneer er een bedrijfsovername in beeld komt.

Het afgelopen jaar hebben we geïnvesteerd in het bundelen en delen van de kennis, kunde en ervaring op het thema ‘De begeleiding van familiebedrijven’. Los van de vakkennis op financieel, fiscaal of juridisch gebied, zijn onze adviseurs ook thuis in de begeleiding op persoonlijk vlak. Hierbij kun je denken aan de onderlinge samenwerking binnen families en met derden, de balans werk-privé en de persoonlijke ambities van de betrokken ondernemer(s) binnen een familie. Door ook op deze onderwerpen te kunnen begeleiden, zijn we van meerwaarde voor familiebedrijven. Een jas die past!

Uniek hierin is dat Countus 64 adviseurs met diverse achtergronden heeft geschoold in de advisering aan familiebedrijven. Ieder kan vanuit zijn/haar ervaring, kennis en expertise een unieke bijdrage leveren. Aangezien de adviseurs met elkaar in verbinding staan, kunnen wij ook per klantvraag kijken wie hierin de beste begeleider is.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top