16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Countus Recreatie Congres 27 september

Countus Recreatie Congres 27 september
Countus Accountants + Adviseurs

Countus Recreatie Congres 27 september

Countus helpt jou als recreatieondernemer met het maken van strategische keuzes. Een uniek evenement dat ondernemers in de recreatiebranche niet mogen missen!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Countus helpt jou als recreatieondernemer met het maken van strategische keuzes. Tijdens het Countus Recreatiecongres op 27 september brengen beroepsprofessionals jou op de hoogte van trends en ontwikkelingen en kun je inspirerende kennissessies bijwonen! Een uniek evenement dat ondernemers in de recreatiebranche niet mogen missen!
– Het evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: vakantieresort Hof van Saksen in Nooitgedacht. Je kunt hier ook een rondleiding volgen!
– Beroepsprofessionals brengen je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche;
– Neem deel aan kennissessies met de volgende actuele onderwerpen: ‘Energietransitie in de recreatie’, ‘Stikstof en de gevolgen’ en ‘Jezelf spiegelen als ondernemer’;
– Laat je bijpraten door 3 inspirerende sprekers: Coen Bertens (voormalig directeur van de Efteling), Eric van der Heijden (Directeur Hof van Saksen) en Hans van Leeuwen (Trendwatcher en eigenaar van Pleisureworld).
Ga naar countus.nl/recreatiecongres voor meer informatie en om je aan te melden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top