16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

“Hitachi UX2 Serie: de nieuwste technologie in duurzame en efficiënte productmarkering”

“Hitachi UX2 Serie: de nieuwste technologie in duurzame en efficiënte productmarkering”
Clever-CPL B.V.

“Hitachi UX2 Serie: de nieuwste technologie in duurzame en efficiënte productmarkering”

: "De UX2 Serie biedt bedrijven snelle, nauwkeurige en milieuvriendelijke codering en traceerbaarheid"

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Als u op zoek bent naar een duurzame en efficiënte manier om uw producten te markeren en coderen, is de nieuwe Hitachi Industrial Inkjet Printer UX2 Serie de oplossing die u zoekt. De UX2 Serie biedt bedrijven de nieuwste technologie in inkjet-afdruk, gebaseerd op meer dan 45 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige inkjetprinters.

De UX2 is snel, nauwkeurig en milieuvriendelijk. Met een niet-contact afdruktechniek en een unieke economische inkt-hersteltechniek, zijn de bedrijfskosten laag en de impact op het milieu is minimaal. De UX2 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het aanbrengen van houdbaarheidsdatums, logos, barcodes, partijnummers en data matrix codes.

Met een intuïtieve HMI, een video-gebaseerde handleiding en een optionele Safe-Clean Station voor minder printkop reiniging, is de UX2 eenvoudig te bedienen. Het verbeterde puntbesturing-algoritme garandeert heldere en precieze codes, ook bij de meest veeleisende productiesnelheden. De UX2 is verkrijgbaar in twee hoofdgroottes voor optimale printkwaliteit en is in staat om drie keer langer te drukken dan conventionele printers door het unieke printkopontwerp.

Bij clever-CPL hebben we veel ervaring in het aanbieden van markering, codering en traceerbaarheidsoplossingen aan bedrijven over de hele wereld. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke uitdaging. Wij hebben een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk en zijn altijd bereid om u te voorzien van de nieuwste technologieën. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Hitachi UX2 Serie en hoe deze uw bedrijf kan helpen bij het bereiken van een efficiëntere en duurzame toekomst.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top