16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Subvention BV

Subvention BV

Subvention BV

Over ons

Subvention is hét onafhankelijke subsidieadviesbureau van Nederland voor investerings- en innovatieprojecten. Agrarisch is een van onze specialisatiegebieden naast Vastgoed, Industrie, Woningcorporaties en IT.

Persoonlijke aandacht, parate (vak)kennis en proactief handelen, zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Met deze aanpak brengen we de subsidiekansen voor jouw onderneming helder in beeld.

Subvention regelt de optimale combinatie van geldelijke subsidies, fiscale stimuleringsmaatregelen en bijzondere financieringen. Onze adviseurs nemen graag jouw subsidievraagstukken uit handen. Met onze ervaring in ingewikkelde subsidieregelingen en kennis van de agrarische praktijk, gaan we voor het maximale resultaat.

Bij Subvention zijn we benieuwd naar jou en jouw ambities.

Nieuws

SDE++ 2023

SDE++ 2023

De openstellingsronde 2023 voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) loopt van 5 september 2023 tot en met 5 oktober 2023. Het budget voor 2023 is € 8 miljard.

Lees meer »

Vacatures

Startende subsidieadviseur Industriële Verduurzaming met affiniteit met techniek (standplaats Zwolle)

Als subsidieadviseur help je mooie bedrijven bij hun groeiplannen. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op gebied van investeringen in gebouwen en processen en op product- en procesinnovatie.

Je denkt al in de beginfase met de klant mee en vertaalt de wensen en ambities van je opdrachtgevers naar subsidiemogelijkheden. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en neemt daarmee het complete subsidietraject uit handen van de opdrachtgever.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Dokter Stolteweg in Zwolle.

Bekijk vacature »

Teamaanvoerder/Subsidieadviseur Agrarisch

Word jij de nieuwe aanvoerder van ons team Agrarisch van Subvention? Ter uitbreiding van het team zoeken we een gedreven en enthousiaste commerciële meewerkend voorman of -vrouw om samen koploper te worden in het met subsidie versnellen van duurzame projecten.

Je zorgt ervoor dat Subvention verder op de kaart gezet wordt bij agrariërs in Nederland als dé betrouwbare onafhankelijke subsidieadviseur die met meedenkt en klanten ontzorgt om hun bedrijfsdoelstellingen mogelijk te maken met behulp van subsidies.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Zuiderval in Enschede of de Dokter Stolteweg in Zwolle.

Bekijk vacature »

Subsidieadviseur Innovatie (standplaats Enschede of Zwolle)

Ben je net zo vooruitstrevend en ambitieus als onze klanten? Wil jij je ontwikkelen tot dé innovatiespecialist binnen Subvention én heb jij een flinke dosis nieuwsgierigheid? Dan pas je perfect bij ons team Subvention in Enschede of Zwolle!

In jouw functie ondersteun je bedrijven bij het realiseren van hun plannen op het gebied van innovatie. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op het gebied van product- en procesinnovatie en brengt deze in kaart.

Je werkt vanuit onze vestiging aan de Zuiderval in Enschede of de Dokter Stolteweg in Zwolle.

Bekijk vacature »

Contact informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top