16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Hoofdthema: Diergezondheid

Hoofdthema: Diergezondheid

Als varkens- of pluimveehouder weet je dat de gezondheid van je dieren heel belangrijk is. Daarom is één van de hoofdthema’s van Dutch Pork & Poultry Expo; Diergezondheid. Wij willen  jou voorzien van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid.

Diergezondheid omvat diverse aspecten die allemaal van invloed zijn op het welzijn van je dieren. Denk bijvoorbeeld aan voeding, farmaceutica, huisvesting en het stalklimaat maar ook de pandemieën zijn belangrijke onderwerpen. Op deze pagina zullen wij jou voorzien met informatie in de vorm van artikelen en video’s van kennissessie die je volledig informeren over deze belangrijke onderwerpen. Houd daarom onze website goed in de gaten.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van diergezondheid. Leer van experts in de sector en ontdek praktische tips en adviezen die je kunt toepassen op je eigen bedrijf.

Dutch Pork & Poultry Expo is groot vertegenwoordigd van exposanten en specialisten die graag hun kennis met jou delen. Kom naar Dutch Pork & Poultry Expo en maak gebruik van de gelegenheid om in contact te komen met andere varkenshouders, pluimveehouders leveranciers en professionals die dezelfde passie voor diergezondheid delen.

Titel

Voeg je koptekst hier toe

Voeg je koptekst hier toe

Exposanten thema

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kennisprogramma

Dit jaar organiseert Dutch Pork & Poultry Expo een uitgebreid kennisprogramma waar de meest actuele thema’s uit de sector centraal staan. Aankomende editie zijn dit de toekomst van de varkenshouderij & Pluimveehouderij, Diergezondheid en Smart Animal Farming.

Exposanten Diergezondheid

Tijdens Dutch Pork & Poultry Expo staan er diverse exposanten klaar om je te informeren over het hoofdthema diergezondheid. Agronovo en AHV delen graag inzichten over de optimalisatie van diergezondheid. Voor advies op het gebied van opfok en genetica van diverse pluimveesoorten kun je vertrouwen op Aviagen.

Als het gaat om deskundig advies over de gezondheid van dieren, zijn Laboklin en Oosthof Dierenartsen de juiste partners. Laboklin biedt bovendien een uitgebreid assortiment genetische testen aan, waarmee je nog dieper inzicht kunt krijgen in de gezondheid van je dieren.

Scroll naar top