16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Hoofdthema: Smart Animal Farming

Hoofdthema: Smart Animal Farming

Smart Animal Farming is een van de drie hoofdthema’s die centraal staan tijdens Dutch Pork & Poultry Expo. Ben jij een varkenshouder of een pluimveehouder en wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen? Blijf dan op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën die jou kunnen helpen innoveren. Bij Dutch Pork & Poultry Expo staat dit centraal! Jij vindt hier een groot aanbod aan informatie en inspiratie op het gebied van Smart Animal Farming.

Op deze speciale themapagina word je volledig geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen en slimme technieken die de sector helpen transformeren en voorbereiden op de toekomst. Smart Animal Farming draait om het slim gebruikmaken van technologieën zoals AI, sensortechnologie en data-analyses om efficiënter en duurzamer te werken. Door deze innovatieve technologieën op de juiste manier in te zetten, kunnen bedrijven hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Leer van experts en ontdek hoe je Smart Animal Farming kunt integreren in jouw bedrijfsvoering. Breng daarnaast een bezoek aan de beurs, waar je in contact kan komen met leveranciers, specialisten en andere ondernemers die dezelfde interesse delen. Laat je informeren en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de varkens- en pluimveesector .

Titel

Voeg je koptekst hier toe

Voeg je koptekst hier toe

Exposanten thema

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kennisprogramma

Volgend jaar organiseert Dutch Pork & Poultry Expo een uitgebreid kennisprogramma waar de meest actuele thema’s uit de sector centraal staan. In 2024 zijn dit de toekomst van de varkenshouderij & Pluimveehouderij, Diergezondheid en Smart Animal Farming.

Scroll naar top